sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Vauvaryhmän viimeinen kerta

REINO 4KK
Viimeinen kerta vauvaryhmässä on ohitse, kiva sekä opettavainen kerta oli, niinkuin aiemminkin.


Saavuttiin paikalle hyvissä ajoin Reinon kanssa, ja taidettiin olla ensimmäiset. Otettiin siinä sitten vähän seuraamista ja luoksetuloa. Seuraaminen sujui hienosti, tosin välillä vähän väljästi, minkä sain kyllä korjatuksi. Luoksetulo oli vähän hidas, ja Reino mietti mitä siinä pitäisi tehdä.

Kurssilla oli tällä kertaa kaikki uusia ja tuntemattomia. Oli Miina valkkari, ? seropi, Leo ? sekä vielä joku musta pikkunen.

Aluksi mentiin pieneen sateensuojaan, mikä oli meille vähän pelottava asia, suostuttelemallakaan Reino ei sinne suostunut menemään, vaan jouduin nostamaan sen sinne. Aloitettiin sitten ohituksella. Ohitus ei ole meillä vielä kovin varma, vaan välillä alkaa koirat kiinnostamaan. Ohitettiin seuraamalla, mikä on meille varmin keino ohittaa toinen koira. Välillä keskitys katosi, mutta melko hyvin se onnistui. Treenailtiin myös esineen suusta pudottamista, ja esine oli tälläkertaa talouspaperituppo. Hyvin se sujui kun Reino oli niin kiinnostunut namista, heti pudotti tupon kun vähän namia näytti. Mentiin myös koko porukan ohitusharjoitus, joka meiltä ei tälläkertaa sujunut niin hyvin kuin aiemmin, keskitys katosi jo puolen porukan kohdalla. Kurssin ohjaaja myös vingutteli leluja ja availi sateenvarjoja, ja koiran piti olla kiinnostunut sinusta ja namista, mikä sujui hyvin, tosin viimeinen lelu oli niin kiinnostava että namitkaan eivät meinanneet kelvata.

Tunnin jälkeen mentiin Miinan kanssa leikkimään. Koirat leikkivät ihan innoissaan ja kierivät, hyppivät ja juoksivat mullassa. Kotona oli sitten naama ihan mudassa, joten koira pestiin. Valkoiset osat pesin valkoisten koirien shampoolla ja lopuksi kokonaan jollakin ihan oudolla shampoolla, puhdasta kyllä tuli. Leikattiin myös etutassuista pari kynttä ja kannuskynnet, kun ne kaipasivat leikkausta. Vieläkään ei Reino leikkelemisestä pidä, vaikka kuinka namua tunkisi suuhun. Mutta pakkohan ne on leikata, mahdollisimman mukava kokemus koitetaan saada aikaan.
Ensiviikolla alkaa sitten alkeiskurssi, toivottavasti se on yhtä hyvä kuin tämä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti