perjantai 7. toukokuuta 2010

Rapatassut

Reino 3kk 1vk seisomisharjoitusta KLIKKAAMALLA ISOMMAKSI


Taas on vajaa viikko vierähtänyt, ja on seuraavan päivityksen aika.

Reinolla oli eilen toinen vauvaryhmä -kerta. Otettiin ohitusharjoitusta pareissa sekä pari kertaa kolmen ryhmässä, sekä lopuksi vielä kaikkien ympäri. Ohitusharjoitukset sujuivat hyvin, välillä keskitys herpaantui, eikä namit kelvanneet vaikka olin varta vasten ostanut Froliceja. :D Ens kerraksi pitää keksiä taas jotain uutta.
Otettiin myös luoksetulo, jonka Reino osaa hienosti, aluksi vain ei huomannut mua kun menin parin metrin päähän, mutta toisen kerran huomasi ja tuli innoissaan luokse. Ohjaaja potki myös palloa ringin keskellä, laahasi oksaa maassa ja muuta mukavaa, hienostihan me suoriuduttiin. Kävästiin myös haistamassa koristekoiraa, joka ei liikkunut eikä pitänyt ääntä. Reinohan ei sitä pelännyt, vaan innoissaan meni katsomaan. Syliinnostokin sujui, sekä hampaiden katsominen. Kynsienleikkuusta Reino ei tykkää, koittaa pyristellä pois mutta kynnethän on leikattava, niitä ei voi jättää kasvamaan.

Tänään käytiin katsomassa Fannifieldiä yhellä niityllä, koirat leikki ilosesti, juoksi toisiaan takaa, hyppi, pomppi ja kävi muummuassa pienessä purossa kun en huomannut. Reino hyppäsi puroon ja alko juokseen siellä innoissaan, sitten tuli Fanni ja Reino kaatu naamalleen, onneksi siinä kohtaan ei ollut syvää. Leikkihetken jälkeen poika oli iiihanan rapasessa kunnossa, ja jouduttiin käymään pesulla. Hyvää totuttelua suihkuun ja suihkutiloihin! :)
Reino ei aluksi tykännyt vesisuihkusta, mutta loppujenlopuksi se seisoi tyytyväisesti pesussa.

Lennun kanssa mennään huomenna koirapuistoileen Mintamäykyn kanssa, saa Lennu vähän omankokoista seuraa :D

Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti