maanantai 31. toukokuuta 2010

Alkeisryhmä

Noniin, taas vaihteeksi on aika päivitellä blogia.

Reinon kanssa ollaan nyt liikuttu paljon erilaisissa maastoissa sekä tavattu muita koiria, harjoiteltu ohittamista ja käyty tokon alkeisryhmässä.
Viime viikon alussa kävästiin Fannin kanssa leikkimässä, ja Reinohan oli ihan innoissaan. Juoksi matalassa purossa, ja kävi sitten vähän syvemmässä lammessa polskuttamassa Fannin perässä. Yhtään ei jännittänyt vettä vaan meni tottuneesti pulikoiden.
Käytiin viikolla myös Ukko bordercollien kanssa mettässä juoksentelemassa, ja tutustumisen jälkeen pojat tulivat hienosti toimeen. Reinolla oli tosi kivaa kun sai painella kosteessa metsässä ja kuralätäköissä toisen koiran kanssa. Kesken mettäreissun alkoi kyllä sataa ihan kunnolla, mutta juuri kun löydettiin tie ulos metsästä, sade loppui. Otettiin sitten parkkipaikalla seuraamista, perusasentoa ja vähän sivulletuloa. Hienosti poika osasi ne.
Nähtiin sunnuntaina Vinka whippet sekä Uno ja Onni beagle. Hyvin Reino tuli kunkin kanssa toimeen, vaikka Vinka leikkikin aluksi ihan eritavalla kun Reino oli tottunut leikkimään, mutta lenkillä sitten päästiin samalle aaltopituudelle ja leikittiin sulassa sovussa.
Nähtiin tänään vielä pikasesti Fanni, ja taas leikittiin lammessa ilosesti, vaikka tällä kertaa Reino ei uskaltautunut syvälle, kahlasi vain.

Tokon alkeisryhmässä ollaan käyty nyt kaksi kertaa. Ohittamisia ollaan otettu, ja meiltä se sujuu hienosti kontaktilla ja lähellä kulkien. Luoksetulo on vielä hidas, mutta eiköhän se treenillä hoidu. Otettiin huomioääntäkin, ja meillä se on pari kertaa kielellä naksutus, Reino on tajunnut idean. Kasia opeteltiin ihan mielen virkistykseksi ja omaksi kivaksi, Reino on namien perään kovasti, mutta idea on tajuttu, joten treenaamalla alkaa toimia varmaan paremmin. :)
Oon nyt kattellut näyttelyitä Reinolle, lähinnä pentunäyttelyitä. Orivedellä ja Heinolassa olis syksyllä pentunäyttelyt, ja niitä sitten harkitaan. Mätsäreissä käydään ennen niitä.
Kuvia tulee vielä tän viikon puolella kunhan saan kuvattua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti