perjantai 21. toukokuuta 2010

Mätsäreitä ja rokotus

Huhhuh hellettä, vieläkään ei ole yhtään viilentynyt. Koirat läähättää hirmusesti, eikä pihallaolo ole mitään herkkua tässä säässä.

Lennulla oli ensimmäiset mätsärit maanantaina 15.5. Saavuttiin paikalle viittä vaille viisi, eli vähäsen ennen kun ilmot alkoivat. Ilmottauduttiin siinä sitten, ja mentiin tukikohtaan Lettusakemannin ja Jennan kanssa. Varjoa siinä ei pahemmin ollut, ja varjoisat kohdat oli loppuneet. Löydettiin kuitenkin Katariina ja Jazzyportugeesi varjosasta paikasta, ja leiriydyttiin siihen. Kehässä meidän pari oli tricolor amerikancockerspanieli. Lennu ravasi oikein hienosti, ja seisokin, mutta kun meidän vuoro oli mennä pöydälle, niin se ei oikein onnistunut. Lennu pelkäsi pöytää kauheasti, ja niinpä tuomari otti sen syliin ja vähän rauhoitteli. Katteli lihakset muttei hampaita, ihan hyvä vain. Saatiin sitten sininen nauha, ja jatkettiin sinisten kehässä. Ravattiin taas oikein nätisti, ja päästiinkin neljän parhan joukkoon viimeisenä. Tulos oli sin4, ja tuomari sano että lisää massaa vois tulla. :)

Seuraavat mätsärit olikin sitten eilen, 21.5. torstaina. Niissä meni sitten huonommin, mutta koiriakin oli niin paljon enemmän. Kehässä Lennu oli tosi jännittynyt, eikä sitten liikkunut kunnolla, vaan pyrki pois kehästä. Lennu kyllä seisoi nätisti niin pöydällä kuin maassakin. Tuomaria se taas vierasti, ja saatiin sininen nauha. Pieniä aikuisia arvosteltiin tosi kauan, ja vihdoin about 2h 15min päästä päästiin sinisten kehään. Liikuttiin ja seistiin nätisti, mutta tuomari ei Lennusta välittänyt, pudottiin sitten ekana.

Reino on nyt sitten rokotettu, ja vielä pitäis pari viikkoa oottaa ennen kun päästään kiertelemään mätsäreitä. Rokotus meni tosi nätisti, ei yhtään huomannut piikkiä.
Reino on myös keksinyt uuden leikin, häntänsä jahtaamisen. Sitä se täällä tekee päivät pitkät eikä malta lopettaa. Hampaat antaa tarkistaa hyvin, mutta kynsien leikkaus ei ole mikään ihana asia, sitä treenaillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti