sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Huh hellettä!

Seuraamista
3kk 3vk

Huijui, pentu on ollut meillä kohta kolme viikkoa! Aika menee kyllä vähän liian nopeasti.
Tälläviikolla ei vauvaryhmää ollut, mutta ensviikolla sitten. Kahden viikon päästä alkaa meillä alkeiskurssi!

Viikon aikana on ehtinyt tapahtua vaikka mitä, kävästiin pariin otteeseen kaupissa. Ekalla kerralla Reino sai juosta vapaana, Lennu oli turvallisesti hihnassa. Noo, sitten tuli 'pieni' oja, johon Reino hyppäs. Korvatkin taisivat siinä sivussa kadota, koska luokse -sana ei oikein tehonnut. oja sitten syveni ja Reino humpsahti uimaan. Onneksi koira sitten tajusi palata luokseni, ja joutui sitten hihnaan. Lenkillä tuli vastaan pari koiraa, joita ei sitten pahemmin haisteltu. Maanantaina ja tiistaina leikittiin pihassa ja pienellä niityllä. Keskiviikkona olikin jo hirmuisen kuuma, joten ulkona ei voitu kauhean kauan olla, Reinolle kun tulee kuuma niin nopeasti. Illalla kävästiin pienellä lenkillä, kun oli viilentynyt jo pikkasen. Meille tuli sitten yöksi makkaralapsi Minta. Aamulla tehtiin taas pieni lenkki, oli kivan viileää. Päivällä kun Minta oli lähtenyt, mentiin pitemmälle aamulenkille pojan kanssa. Oli siis koko ajan vapaana, ja mentiin Reinon jaksamisen mukaan. Käytiin pienellä niityllä, purossa ja pienessä metikössä. Hienostihan Reino pysyi hanskassa ja kuunteli käskyjä. :) Otettiin 3kk 3vk seisotuskuva, josta tosin nenä on piilossa. Seuraaminen sujuu hienosti, ja perusasentokin yleensä.


Perjantaina olin itse kanien kanssa muualla, joten äiti hoiti Reinoa sen aikaa. Kävivät kuulemma kadun päässä, kun ei tuo siinä kuumuudessa jaksanut pitemmälle mennä.


Eilen olin sitten katsomassa vinttikoiraradan pentunäyttelyitä, kaksi aussietakin siellä oli. Toinen oli sitten entisen vauvaryhmäläisen koiran velipoika. Illemmalla saatiin kyyti rannalle, johon sitten mentiin Mintan, Lennun ja Reinon kanssa. Vesi oli melkosen vilpoista, joten Reino kävi pari kertaa kahlaamassa. Heitin sitten keppiä veteen, ja poika humpsahti pieneltä rampilta pois ja pelästyi sitä vähäsen. Onneksi vesi siinä oli melkosen matalaa, Reino tosin joutui vähän uimaan. Vedestä päästiin äkkiä pois ja siinä sitten kuivateltiin.
Nyt nämä neljä päivää on ollut vähän liian kuumaa koirille, niin kovin paljoa ulkona ei olla oltu. Tänään oltiin taas pihassa, kun pitemmälle ei Reino jaksanut mennä. Lennu taas kävi pitemmät lenkit.
Jotenkin tää blogi on alkanut olemaan Reinopainotteinen... :D Lennusta sen verran, että harkitten torstain mätsäriin menemistä sen kanssa, saas nyt nähdä vielä mitä päätän sitten lähempänä, mennäänkö vai eikö mennä. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti