sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

pinch and a punch for the first of the month

Hauskaa huhtikuun ensimmäistä päivää!

Meidän päivä alkoi puhelimen herätyksen soidessa kello 8:30AM. Siitä sitten noustiin ylös ja lähdettiin koiran kanssa aamulenkille, tälläkertaa mentiin Kaupin metsään juoksemaan tunniksi. Koira pysyi tosi hienosti vapaana, vaikka se nyt ei ihme ollutkaan kun vastaantulijoita oli ehkä yksi.... Lenkin jälkeen tultiin kotiin, koira sai ruoan ja minä aloin pakkaamaan meille reppua ja pilkkomaan nameja.


Mätsäripaikalla pistin Reiskan näyttelyhäkkiinsä missä se sai odottaa hetkisen kun kävin ilmoittamassa meidät isoihin aikuisiin. Ilmoittamisen jälkeen käveltiin näyttelypaikan ympäri muutamasti ja tutustuttiin paikkaan. Otin Reiskan kanssa ihan häiriötreenin vuoksi muutaman pikkupätkän seuruuta ja sivulletulon, ja niiiiiin upeasti hän teki! Seuruussa oli mahtava kontakti ja vire oli korkealla, sivulletulossa hyvä kohta löytyi samantien. Ehkä meillä on toivoa kesän mölleissä... ;) Testailin muutamasti myös Reiskan esiintymistä ja hienosti jätkä ravasi ja esiintyi muutenkin!
Mätsäripaikalla tavattiinkin pari vanhaa tuttua, Saanan ja borderterrieri Beffin sekä Eveliinan ja lk saksanseisoja Irkun. Eveliinan kanssa sitten hengailtiinkin mätsäripaikalla, oli ihan mahtavaa nähdä pitkästä aikaan ja tavata Irkku! Reiskasta ja Irkusta tulikin sitten kaverit, pitää pian nähdä uusiksi.


Meidän parina oli samojedinkoira, jonka esiintyminen oli tasaisen rauhallista ja ihailtavaa. Koira näytti nauttivan esiintymisestä. Reiska esiintyi niin kuin ennenkin, ravasti nätisti ja seisominenkin oli taitavaa ja varsin iloista, häntä heilui vaan! Tuomari antoi kuitenkin meille sinisen koska samojedi esiintyi rauhallisemmin.
Sinisten kehässä Reiskan ravi ei ollut mitään huikeaa, kun meidän edessä oli Irkku ja se oli niiiiiiin kiva, kauheesti olis pitänyt päästä leikkimään. Päätin siispä ravauttaa koiraa pitkällä hihnalla edessä, ihan nätisti sekin meni. Seisominen sujui hienosti, ja Reiska oli rauhallinen ja nautti esiintymisestä. Sijoitukseksi saatiin SIN3, eli hienosti meni! Tuomari sanoi että hän olisi voinut ottaa Reiskan kotiin kun oli niin hienon värinen, mutta niinhän tuo onkin, hieno kaikinpuolin. Palkinnoksi saatiin kolme iiisoa luuta, eli ihan kätevä oli sijoittua!
Sellaista tänään, nyt mennäänkin nukkumaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti