sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Päivittelyä

Nyt en oo taas päivitellyt mitään koska yksinkertaisesti mulla ei ole uusia kuvia Reinosta, sillä mun kamerasta pidempi putki ei enää automaattitarkenna ja käsintarkennuksesta en oikeen tykkää, ja kitillä en nyt oo jaksanut ottaa kuvia. Mutta ehkä mä nyt päivittelen ja etsin kuvia koneen uumenista... :)

c Sandra Mäkinen

Eli oltiin viikko sitten mätsärissä Hakametsässä, Reino tuttuun tapaan ilmoitti olevansa paikanpäällä pikkusella älämölöllä. Juttelin siinä sitten muutaman aussieihmisen kanssa ja treenailin Reinon kanssa kerran ravia ja seisomista, koira teki niin nätisti! Meidän vuoro tuli vähän liian äkkiä, olin laskenut että me oltaisiin kehässä vasta viiden koirakon jälkeen, mutta ei sittenkään. Numerolappujen kanssa oli ollut jotakin sählinkiä, mutta päästiin kuitenkin kehään asti. Reiska esiintyi aivan mahtavasti, ravi oli supernättiä ja Reino muutenkin oli hienosti, Reino vaan tykkäsi tuomarista ehkä turhan paljon ja antoi sille muutaman pusun. Parina meillä oli saluki, ja me saatiin tälläkertaa sininen nauha.

c Sandra Mäkinen

Sinisten kehässä Reiska seisoi nätisti, oli ehkä vähän väsynyt, mä taas olin ihan älyttömän kipeä ja kun piti lähtee juoksemaan kehää ympäri niin meinasi kunto loppua. Kuitenkin, tulokseksi tuli SIN-, mutta päästiin 10 parhaan joukkoon. :) Sinisten kehässä ravi meni vähän tyhmästi kun Reino tykkäs kovasti edessä juoksevasta koirasta, niin lähti pikkusen sen perään...


Perjantai-lauantai yö me vietettiin Nokialla Julianan, Leean sekä Bertta-cockerin kanssa. Treenattiin Reinoa muutamasti kun lauantaina oli sitten juniorhandler -kehä.

Bywater Pooh-Sticksin eli Lilon kanssa c Eve

Vaasassa oltiin perillä lauantaina kymmenen tienoilla, aluksi me ei meinattu löytää junnukehää kun tuli vähän erilaisia tietoja sieltä täältä, mutta kyllä se sieltä sitten lopulta löyty. Juliana reenasi Reiskan kanssa muutamasti, ja kivasti meni! Käytiin aussiekehällä moikkailemassa tuttuja naamoja, sieltä löytyikin Koda (Redwoodhill Samhain Hermes) ja Kodan seurana oli Toto (Glenhouse's Youre Mysoul). Voi apua miten Toto oli ihana! Aivan mahtavan luonteinen nuoriherra, jonka emä onkin Reiskan puolisisko. :) Eli nuokin ovat sukua sitten keskenään. Kodastakin tykkäsin ihan kamalasti, tosi hieno jätkä ja ihana luonne, vaikka vähän murisikin Reiskalle.

c Eve

Junnut alkoi siinä kahdentoista jälkeen, ja Reiska esiintyi niin hienosti Julianan kanssa. Ravi vaan oli vähän niin ja näin, kun toi taas innostui muista koirista. Mutta sekin saatiin sitten palohälytyksen jälkeen kuntoon. Pääteltiin siinä kavereiden kesken että jollain oli palanut pinna kun ei koira ollutkaan pärjännyt. ;D Onneksi mitään vakavaa ei ollut, ja kenenkään koiralle ei toivottavasti tullut mitään traumoja.
Päästiin jatkamaan kehää siinä kahen aikoihin, ja Juliana sijoitettiin vanhempien neljänneksi. Hienosti siis meni, ja koko reissu oli kokonaisuudessaan tosi kiva!


Ja pian tulee uutta postausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti