keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Maalla

Eiköhän olisi uuden kirjoituksen aika, vähän on tää blogin päivittäminen viimeaikoina jäänyt... 
Oltiin eilen Reinon ja Lennun kanssa yötä mummulla. Koira tykkäs tosi paljon, hihna heitettiin sivuun ja saappaat jalkaan ja kaikki lenkit kesti vähintään 2 tuntia ja koira sai olla koko ajan vapaana. 
Tiistaina kun sinne mentiin, lähdettiin suoraan lenkille. Aluksi mentiin viereiseen metsään, joka ei tosin mikään iso ollut. Reino sai peuhata ja juosta vapaana niin paljon kun mieli teki. Löydettiin metän takaa mutainen pelto. Mentiin sitten siihen riekkumaan hetkeksi kun siellä ketään ei ollut, eikä siinä mitään kasvanut. Sen jälkeen koira oli ihan savinen tassuista ja mahasta. Mutapellolta mentiin metsään ja metsästä tielle. Käveltiin tietä pitkin hetki, kunnes mentiin yhdelle kivelle ottamaan kuvia, joista mikään ei pimeyden takia onnistunut. Kiveltä jatkettiin toiselle pellolle, joka oli isompi kun edellinen. Käveltiin pellon päähän ja takasin ja sen aikana ehti Reino kurastaa ittensä kaulaa myöten... Mikäs siinä kun vauvalla on hauskaa! 
Tänään lähettiin sitten sänkkärille lenkkeileen. Kuviakin tuli. Sänkkärille mennessä piti ylittää oja, mikä onnistui helposti. Reino innostui siellä vielä enemmän kuin muualla, ja pelto olikin ihan tosi iso. Vieressä oli monttu missä kävästiin juoksentelemassa ja rymyämässä. 
Ensiviikolla kävästäänkin ekaa kertaa junnuluokassa. 
Opetin Reinolle uuden tempun, sukan ja tumpun oton pois jalasta. Tekee tempun tosi nätisti ja tykkää tehä sen. :) Kätevä temppu varsinkin jos ite ei jaksa/halua tumppuja tai sukkia jalasta ottaa pois. 
Käytiin sunnuntaina mätsärissä, tulokseksi tuli SIN1. Hyvin meni, koira esiintyi hienosti ja olen tyytyväinen kehäkäyttäytymiseen. BIS-kehässä Reino kuitenkin innostui vähän liikaa tuomarista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti