sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Lahti KV 31.10.

Tänään pyörähdettiin Lahden KVssa.
Aamulla oli vaikeuksia lähdössä, meinaan mulla ei kellonajasta ollut mitään tietoa kun en ollut varma oliko kännykkä oikeesti vaihtanut automaattisesti sen ajan vai ei. No eipä ollut, mutta onneksi kaverit auttoivat. Päästiinkin matkaan mukavasti etuajoissa.
Lahdessa odoteltiin muutamaa kyytiläistä juna-asemalla ja poimittiin ne siitä, ja sitten ajeltiin näyttelypaikalle. Pitkät jonot olivat, mutta onneksi meni suhtkoht nopeasti. Raahattiin sitten autosta tavarat häkkipaikoille ja pystytettiin meidän 'leiri' siihen. Reinolle oli ollut pakko laittaa sen pentupanta (mikä muuten menee vielä!), kun tuosta uudesta Hurtan pannasta se vetää päänsä läpi. Käytiin siispä Hollolan Nahkapajalta ostamassa Reinolle uuden, mustan ja nahkaisen puolikuristavan, sai siinä samassa myös luun. Sitten mentiin oottamaan junnu-urosten kehää.

Mua jännitti ihan hirveesti, koska koko näyttely oli mun ensimmäinen virallinen sekä hallinäyttely ja niin oli Reinollakin.
Kehässä Reino seisoi nätisti, ehkä vähän veltosti ja tylsistyneenä. Ravissa tuli muutama laukka-askel. Tuomarin arvostelussa seisoi nätisti ja jo vähän ilosempana. ERIhän sieltä napsahti. Seuraava koira sai myös ERIn sitten yksi sai Hn ja kolmas EHn. Juniorien kilpailuluokassa toinen ERIn saanut koira ohjattiin meidän eteemme, sen se kuitenkin ansaitsi, oli sen verran hieno koira. Sitten ooteltiin sen verta että kaikki urokset oli arvosteltu, ja mentiin PU kehään. Siellä Reino seisoi nätisti ja malttoi hyvin. Me ei kuitenkaan siinä kehässä sijoituttu. Sitten jatkui matka VASERTin metsästykseen, ja se tuli. Niiin ylpeä olin siinä vaiheessa, eka virallinen ja niinkin hyvin meni!

Reinon päivä jatkui kasvattajaluokassa. Jäpi jaksoi taaskin hienosti. Sitten taas jatkui matka Junior Handler kehälle, jossa Jenny handlasi Reinon vanhemmissa. Hienosti handlasikin Reinon kymmenen parhaan joukkoon, sitten he tippuivat.
Lopputulos oli siispä JUN ERI JUK2 VASERT.

Arvostelu:
Dog of good size, good body pierce & good posing. Reasonable fore chest, good expression, moves well from the side. Toes in slightly when coming towards, otherwise good quality.

4 kommenttia: