perjantai 20. elokuuta 2010

Reino 7kk

Eilen Reino täytti 7kk. Kauheen nopeesti aika on menny ja koirakin on kasvanut hirveesti.
Käytiin toissapäivänä lähipuiston jalkapallokentällä treenailemassa ja purkamassa energiaa. Käveltiin aluksi pieni lenkki ja sitten mentiin kentälle. Päästin Reinon hetkeksi vapaaksi ennen kun aloin treenailemaan ja keksimään virikettä. Aluksi seurailtiin muutama kerta. Suoralla sujuu hyvin, välillä tosin vähän väljää. Oikeelle kääntyminen ei vielä oikein suju, mutta treenaillaan, mikään kiirehän meillä ei ole. Vasemmalle kääntyminen sujuu vähän paremmin. Myös maahanmeno sujuu, ja Reino tarjosi sitä innoissaan usein kun pyysin sivulle. Seuraamisen jälkeen otin istumista, maahanmenoa, luoksetuloa ja muuta temppuilua. Sujui hienosti ja koira pysyi lähellä vaikka ohi käveli lapsia vanhempiensa kanssa, juoksijoita ja muita koiria. 
Lopuksi heittelin pari nappulaa puoleen väliin asti kenttää ja Reino sai etsiä ne nuuskimalla. Toi oli ilmeisesti ilmeisesti tosikiva leikki kun Reino jaksoi ja jaksoi ettiä nappulat viimeistä myöten.
Käytiin taas mätsärissä, ja Reino jaksoi hyvin olla mätsipaikalla kolmisen tuntia. Kehästä saatiin punainen nauha, parina meillä oli collie. Ja sitten PUN-kehässä oltaisiin tultu PUN4, mutta sijoitettiin vaan 2 koiraa joten oltiin pun ei sij. Tuomari kehu seisomista pudottamisen jälkeen. :) Hienostihan se seisoi ja jaksoi ravata, tosin oli ihan innoissaan tuomarista ja kävi vähän pusuttelemassa sitä, joten pitää treenata olemaan paikalla kun tuomari tulee katsomaan hampaat yms. Maanantaina kävästään vielä yhdessä mätsärissä, ja sitten onkin jo Tervakoskella(ollaan numero 232 todennäkösesti puol yhden jälkeen) ja Kaupin vinttikoiraradalla 4.9. näyttelyt. Molemmissa ollaan pentuluokassa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti