sunnuntai 8. elokuuta 2010

Match Show 8.8.

Pitkästä aikaa taas päivittelyä. Blogi on unohtunut kokonaan, mutta eiköhän pian taas päivitellä viikottain.
Meillä loppukesäloma on mennyt leppoisissa merkeissä. Reinon kanssa muutamaan kertaan ollaan käyty uimassa ja treenailtu erilaisia juttuja. Reino on myöskin keksinyt uuden hirmu kivan leikin, nimittäin johtojen syömisen. Ihan jokainen johto mun huoneessa oli silputtu, onneksi kuitenkaan mikään ei ollut seinässä niin sähköiskun vaaraa ei ollut.
Koirapuistossa ollaan käyty ahkerasti leikkimässä Pantterin kanssa. Koirapuistoilua oon ajatellut vähentää ihan kunnolla, Reino saisi tyytyä metsä -ja peltolenkkeihin vapaana. 
Nyt ollaan treenattu seisomista kunnolla, se sujuukin jo melko hyvin. Usein seisookin jo tasajaloin nätissä asennossa, mikä helpottaa 'lopullista' asettelua.
Lennulta on alkanut karvat katkeilemaan, todennäkösesti Reinon tekosia sillä se rrrrrrakastaa Lennun rintakarvoja.
Pyörähdettiin Reinon kanssa mätsäreissä. Meillä parina oli n 5kk vanha jackrussellinterrieri. Ravattiin eka kaks kierrosta (tai, me ravattiin kolme koska tuomari pyysi tekemään vielä yhen kierroksen) ja sitten seisotettiin. Reino seisoi hienosti, ryhdikkäästi. Tuomari sanoi että Reino seisoo kuin patsas, joten ilmeisesti muidenkin mielestä se seisoi hienosti. Tuomari tarkisti hampaat ja muun kropan ja pyysi ravaamaan kerran ympäri ja sen jälkeen edestakas. Sitten tuomari tuomaroi jackrussellin ja pyysi meitä ravaamaan toisen kierroksen. Sanoi että on kovin tasavertanen pari, tähän yhdyn myös minä, jackrussel seisoi upeasti, ja oli myös hienon näköinen. Saatiin punainen nauha.
Jonkin ajan kuluttua mentiin punaisten kehään, Reino asetteli itsensä (!!!!) ja tuomari pyysi ravaamaan sitten kaksi kierrosta. Reino ravasi UPEASTI eikä tälläkertaa lähtenyt ravaamaan toisten koirien häntää kiinni! Seisotettiin taas ja tuomari valitsi meidät ykköseksi. Haettiin palkinto (Nutro Choice, pienten pentujen ruokaa) ja jatkettiin pentujen BIS-kehään. Pennuilla ja aikuisilla oli erikseen BIS-kehät. Taas seisotettiin ja ravattiin, aluksi Reino tuntui kovin uupuneelta ja väsyneeltä, mutta sitten sai jonkun piristysruiskeen ja vähän energiaa. Seistiin ja ravattiin upeasti ja oltiin loppujenlopuksi PUN1 BIS1!
tyytyväisiä ollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti