keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Tauko

Pitkän tauon jälkeen pitää vähän päivitellä meidän tilannetta!
Elikkä, Reinon kennelyskä parani viidessä päivässä, sunnuntaista torstaihin oli oireita, mutta torstain jälkeen pidettiin sitten taukoa muitten koirien tapailusta ja koskettelusta, uskaltauduttiin puistoilemaan tiistaina. Mentiin ihan normaalisti puiston ohi, isojen puolella ei ollut ketään joten mentiin kattomaan jos siellä olis vielä meidän tokon alkeisryhmällä tunteja. Yksi trikki aussieuros tupsahti paikalle, ja hetken omistajan kanssa juteltua selvisi että kyseinen pentu olikin Reinon velipoika! Glenhouse's Veihaivei, tutummin Mökö, oli Reinon kanssa ihan eri näköinen. Vaikka Reino on timmiytynyt, niin silti veli näytti pienikokoisemmalta mahasta! Meidän pitää varmaan vielä vähän timmiytyä, niin isompana ei tule sitten mitään vaivoja. Mökö oli upea tapaus ja Reino oli ihan innoissaan kun sai leikkiä sen kanssa. Ihan erilaisesti se leikki Mökön kanssa kuin muiden, ei 'örissyt' niin paljoa. Olisi tosi mahtavaa saada nähdä Reinon sukulaisia enemmänkin, pitänee siispä seurailla jos Tampereen lähettyville olisi tulossa jotakin aussiemiittejä tai muita sellaisia. :)
Juhannus vietettiin mummon ja papan mökillä. Mentiin sinne jo keskiviikkona, molemmat koirat olivat ihan innoissaan! Lennu varmaankin sen takia enemmän että näki suuuren idolinsa, papan! Reino juoksi pihalla ja kävi moikkaamassa kaikkia ja juoksi vähän lisää. Sitten tulikin niiiin kuuma että piti käydä juomassa ja sisällä vähän viilentymässä. Ei mitään erikoisempaa lenkkiä sinä päivänä tehty, kun oli koko päivän niin kuuma, koirat sai sitten juosta pihalla sydämensä kyllyydestä, kun ei siitä pahemmin lähtenyt minnekkään.
Seuraavana päivänä aamulenkillä nähtiin vähän hevosia. Reino oli jännittynyt, kovasti sitä silti olisi tehnyt mieli mennä moikkaamaan niitä, mutta ei ihan uskaltanut. Lennu kävi rohkeemmin vähän lähempänä katsomassa, mutta ei sekään koskea uskaltanut.
Päivällä Lennu päätti lähteä vähän seikkailemaan. Oltiin hetki istuttu pihalla ja nautittu koirien kanssa lämmöstä, välillä viilennelty niitä vedellä, sitten Lennu päätti että nyt on liian tylsää, ja lähti tielle. Hetken sen perässä menin mutta eipä se toiminutkaan niin kuin viimeksi, vaan koira meni kauemmaksi ja kauemmaksi. Mopoautokin lähestyi, mutta ei meidän hienohelma sitä väistänyt vaan nokka pystyssä katsoi autoa tiensivussa. Mauto ohitti koiran ajamalla tiensivussa, kiitos heille ettei Lennun päältä ajanut! Äitikin oli siinä tullut katsomaan tilannetta, ja Lennu tulikin äitin luokse helpommin. Loppujuhannus vietettiin rauhallisesti, mulle nousi 39 asteen kuume, viikon sen takia makasinkin sängyssä, mutta antibiooteiden avulla pääsin siitäkin eroon.
Pitäis alkaa päivittelemään useammin, mutta nyt, hyvää kesänjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti