sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Helsinki 18.7.

Huh hellettä! Viikot on vierinyt ja asteita mittariin on tullut vaan lisää, onneksi nyt on jo alkanut viilenemään.
Eilen kävästiin Vinka whippetin kanssa uimassa ja lenkillä. Reino meni tottuneesti veteen ja ui muutaman kerran, kahlasi sitäkin enemmän. Välillä piti kuivatella ja riekkua hetki, että sai enimmät energiat purettua. Uimisen jälkeen mentiin mettään. Otettiin luoksetuloja väleissä, ja upeasti Reino kuunteli! Nätisti ja reippaasti jätkä juoksi luokse, muutamaa kertaa lukuunottamatta. Rämmittiin metässä oikein kunnolla, ja Reino oli sen jälkeen ihan puhki. Päivä kului loppujenlopuksi leppoisissa merkeissä pesten, kammaten, kuivatellen, kynsiä leikaten yms.

Tänään poikettiin Tuomarinkylän vinttikoiraradalla pentunäyttelyissä.
Aamulla lähdettiin ajamaan kohti Hämeenlinnaa seitsemän maissa, Reino kiltisti häkissä matkustaen. Hämeenlinnasta napattiin mukaan kaksi henkistä tukea omistajalle, ja nähtiin pieni biisonivauva Huisi. Matka jatkui kohti vinttikoirarataa nopeasti, about 45min päästä oltiinkin jo perillä. Paikka löytyi helposti. Mentiin sitten häkkien, tavaroiden ja koiran kanssa ykköskehälle, ja saatiin jopa varjoisa paikka! Treenattiin ravaamista ja seisomista ennen kehää, ja molemmat sujuivat. Harjasin Reinon kertaalleen läpi ennen kehäänmenoa. Kehässä asettelin Reinon nopeasti, ja tuomari tutki Reinon ja kysyi ikää. Sen jälkeen pyysi mennä edestakaisin. Pari laukka-askeltakin tuli mukaan. Sitten mentiin kehä ympäri, ja taas seisotettiin. Tuomari katseli Reinoa ja saneli arvostelua sihteerille. Lopulta tuomari tuli ja ojensi KP ja ROP ruusukkeet.
Arvostelu meni näin, vapaasti suomennettuna:
Maskuliininen, vahva. Hyvin esitetty. Hyvä turkki. Hyvä pää ja korvat. Riittävän vahva takaosa. Hyvä häntä. Hyvä, luonnollinen häntä. Hyvä luusto. Hyvin kulmautunut. Riittävän energinen liikkeissä. Erinomainen luonne.
Ei siis mitään huomautettavaa. Tosi tyytyväinen olen. :) 

1 kommentti: