lauantai 12. toukokuuta 2012

Tampere KV 12.5.

Kävästiin tänään Pirkkahallissa näytelmissä, Tuomarina oli Lyudmila Nikitina Venäjältä. Mukava rouva, yksilöliikkeissä hän ei katsonut koiraa ihan hirmuisesti, mutta juoksutti PU-kehässä koirat vieretysten. Reino esiintyi yksilöarvostelussa tosi tylsistyneesti, ja en saanut koiraan kunnolla kontaktia. PU-kehässä menikin paremmin, ja koira oli vähän kiinnostuneempi jo minusta ja nameistani. Kuitenkin mun mielestä kontakti olisi voinut olla parempi, Reino oli vielä vähän tylsistynyt mutta esiintyi jo paljon paremmin kuin yksilöarvostelussa!

kuva viime viikon perjantailta, Harjavalta RN 5.5.
AVO-ERI AVK1 SA PU1 SERT VSP

Arvostelu:
Very typical, good size. Correct line of muzzle and skull. Good jaw. Slightly long muzzle. Moderate neck. Enough front. A bit short shoulder and forearm. Enough volume of chest. Good coat. Moving free, typically.
AVO-ERI AVK1 SA PU3 VA-CACIB


Tampere KV 12.5. AVO-ERI AVK1 SA PU3 VA-CACIB


Hyvä Reino!! Cacibia me mentiin hakemaan, mutta sitä ei vielä saatu, jatketaan siispä etsimistä.. :) Cacib ja sert menivät ihan oikeille koirille.


tätä mieltä Reino on näyttelyistä... ;D

Reino myös kisasi junior handlerissa, tuloksin JH-, 8 parhaan joukkoon se kuitenkin pääsi! Reino oli vähän jo varmaan väsyneenä junnukisassa, niin ei ollut ihan parhaimmillaan. Huomenna jospa puhtia löytyisi lisää... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti