sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Meidän pojat on tulleet kotiin!

Jospa nyt jo blogger toimis kunnolla niin sais vihdoin tehtyä ekan päivityksen täältä Suomestakin.


Nyt ollaankin oltu jo viikko Tampereella, ja hyvin on mennyt. Pientä jet lagia havaittavissa mutta ei siitä sen enempää.

Koirat kotiutuivatkin viikko sitten perjantaina, Lennu aamusta kymmeneltä ja Reiska iltapäivällä kahen aikaan. Koirat tulevat vieläkin toimeen hienosti, aluksi Lennu sanoi että mur mutta sitten koirat alkokin jo leikkimään. Koko viikko on sujunut hienosti, ollaan lenkkeilty ihan hirmusesti ja nautittu hyvästä säästä ja lumesta. Reiska on ollut älyttömän hieno, meillähän siis oli pieniä ongelmia ohittamisen kanssa mutta nyt ne on jo selätetty. Muutama päivä meilletulon jälkeen Reiska testaili mua, veti ja ohitukset oli rumia, mutta nyt ne on sujunutkin ihan hirmusen hyvin.
Ollaan myös kokeiltu miten tokoilu sujuu, ja geez mun vauva on taitava! Seuruuta tehtiin pienissä pätkissä, ja pikkusellakin häiriöllä sujuu aivan upeasti. Sivulletulo on sujunut hienosti myöskin, taitava jätkä. Kauheasti me ei olla nyt tokoilua tehty, hiotaan vaan muutamaa liikettä ja keskitytään niihin.







Mintan kanssa

Kaikki kuvat on ottanut Pia.
Myöhemmin vähän pidempää postausta, kunhan saadaan treenit rullaamaan kunnolla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti