tiistai 28. kesäkuuta 2011

Juhannus

Juhannus on nyt sitten ohi, ja seuraavan juhannuksen koirat viettävät kumpikin omilla tahoillansa. Lennu mummolassa ja Reino sitten Lauran kanssa. Mökillä koirat saivat juosta paljon ja kerran käveltiin rannalle, missä Reino kastoi mahaan asti ja Lennu vähän pidemmälle. Ehkä me vielä joskus saadaan toi pikkunenkin uimaan. Reinon kanssa innostuttiin pelaan futista, ja koira oli ihan tulessa ja varasteli palloa ja muuta.
Lauantai-iltana palailtiin kotiin. Ollaan siitä lähtien alettu taas vaihteeks tokoilemaan ihan kunnolla ja hiomaan liikkeitä vähän koevalmiimmaks, jos ens vuonna liikkeet olis siinä kunnossa että kehtaa niitä ALOluokkaan mennä esittelemään...
Seuraaminen on parantunut paljon ja koirakin on innostuneempi. Oon saanut hiottua sen paremmalle kohdalle, kun mun silmään se oli liika edessä. Täyskäännös oikeeseen on vähän hapuilua, ja koira käy kääntymässä musta about puolen metrin päässä. Sitä sit laitellaan paikalleen. Täyskäännöksessä vasempaan koira menettää kontaktin. Muuten käännökset alkaa oleen ihan kivat, lukuunottamatta noita täyskäännöksiä.
Sivulletulossa meillä oli pieni ongelma. Koira tuli ravissa sivulle, mutta sain sen ainakin tänään tulemaan sivulle laukassa pienen juoksuleikin avulla.
Nouto on ihan hyvin sujuva liike, vaikkei se ALOon kuulukkaan. Koira hakee kapulan innoissaan, mutta palauttaa ravissa. Pitää kapulaa mielellään suussa.
Muita liikkeitä ei tänään tehtykään. Ihan hyvin meni, treeniä vaan lisää. Torstaina mennään Jennan ja sen sakemannien kanssa lenkille ja perjantaina lähdetään Hämeenlinnaan tapaamaan Roihulapparia ja Tiinaa.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti